Szolgáltatásaim szervezeteknek

Stressz coaching​

több alkalmas egyéni folyamat – a munkahelyeden (saját környezetedben), vagy online

Ha saját vállalkozásod van, vagy vezető vagy, vagy egyszerűen csak fontos neked a karriered mellett az is, hogy milyen légkörben dolgozol, akkor felbecsülhetetlen lehetőség neked ez az egyéni önismereti-önfejlesztési folyamat. 

Hiába tudsz sokat a businessről, a szakmáról, a szervezeti folyamatokról, előbb- utóbb el fogsz jutni addig a belátásig, hogy azért nehézkes a változás és a növekedés, mert végső soron önmagad útjában állsz. Van, hogy a munkádban már mindent elértél, és akkor döbbensz rá, hogy egészség és jól működő, őszinte kapcsolatok nélkül a szakmai sikerek és az anyagi gyarapodás is értelmezhetetlen.

A több alkalmas folyamatban megtanulhatod, hogyan reagálj úgy a mindennapok kisebb-nagyobb kihívásaira, ahogyan az neked a legoptimálisabb. Te leszel a döntéseid középpontjában, közben a céljaid és a fontos kapcsolataid is épülhetnek. Megtanítom, hogyan gazdálkodj jól az erőddel, hogyan legyél hatékony és hosszú távon is motivált. Mert lehetsz eredményes anélkül, hogy tartanod kelljen a stressz kellemetlen tüneteitől, vagy a megbetegedéstől.

Ha fontos neked, hogy elégedettséget érezz, ha a munkádra és a magánéletedre, a családodra gondolsz, és szeretnél rálátni arra, hogy miben lenne érdemes változnod, akkor keress és megbeszéljük, hogyan tudunk együttműködni.

stresszkezelés cégeknek

Stresszkezelés tréning, egyéb tréningek, workshopok

csoportoknak – személyesen előre egyeztetett helyen és időpontban, vagy online

A versenyszférában, valamint különböző intézményekben (oktatási, szociális, egészségügyi) is tartok tréningeket, workshopokat. A legtöbben a stresszkezelés tréningjeimről ismernek. Ezen kívül érdekes és gazdag repertoárral rendelkezem, otthonosan mozgok az önismeret, önérvényesítés, konfliktusmegelőzés, konfliktuskezelés, érzelemkezelési technikák témákban.

Kérj ajánlatot, ha egy közösségnek keresel lehetőséget a továbbfejlődésre.

Stresszkezelés tréning cégeknek

Tanácsadás rendezvényen

jellemzően személyesen, de online is megoldható

Szívesen tartok rövidebb négyszemközti tanácsadásokat rendezvényeken – beleértve cégek saját szervezésű progamjait is – stresszkezeléssel és lelki egészséggel összefüggő témában.

Ha érdekel ez a fajta együttműködés, akkor kérj ajánlatot!

Tanácsadás rendezvényen

Előadások​

személyesen, vagy online

Rendezvényeken, cégeknél, különböző intézményekben, klubokban, projektekben, személyesen és online is tartok előadásokat igény szerint, lelki egészséggel összefüggő témában.

Íme néhány cím, az elmúlt években általam tartott előadások címei:

  • Stressztudatosság – A stresszről és a stresszkezelés lehetőségeiről
  • Gondolkodjunk a gondolatainkról! – Milyen hatással vannak ránk gondolatank?
  • Gyengéd hatalom – Az érzelmi intelligencia és fejlesztése
  • Gyógyító kapcsolataink – Kapcsolati tudatosság, kommunikáció, konfliktuskezelés
  • Test és lélek – Testi betegségek lelki okai
  • Rend és idő – Rendteremtés, időgazdálkodás, lelki egészség
  • Kötődő nevelés
  • Veszteségeink feldolgozása
mentálhigiéniai előadás