Egyéni konzultáció

egyéni konzultáció Győr

Mit kapsz az egyéni konzultáción?

alkalmanként kb. 50 perc – személyesen vagy online

Az egyéni konzultáció során a személyes megéléseid, nehézségeid, dilemmáid kerülnek középpontba. A figyelem és az elfogadás terében kiszabadulhatsz a megszokott gondolati körökből, élesebben, részletgazdagabban, vagy akár összefüggésekben láthatsz egy kérdést, ami foglalkoztat. Ilyenkor szinte „felolvad” a megfelelés kényszere és ezáltal mélyebben megértheted önmagad, tisztábban érezheted, hogy mi az, ami neked fontos, amit valójában szeretnél. Ez az élmény lehet erőforrás és az iránytű a cselekvéshez.

Hogyan zajlik az egyéni konzultáció?

Direkt tanácsot általában nem adok. De ha kéred, akkor segítelek azzal, hogy közösen értelmezünk egy-egy helyzetet. Együtt megnézhetjük, vajon mi miért történik, és megkeressük azt is, hogy hol van a te személyes mozgástered, hogy befolyásold a történéseket. Igény szerint, szívesen adok át, illetve tanítok működő, gyakorlatias és hatékony eszközöket, készségeket, melyek abban segítenek, hogy jobban boldogulj a mindennapokban.

Hány alkalomra van szükséged?

Azt tapasztalom, hogy sokszor az egy alkalmas egyénni konzultáció is nagy előrelépést hozhat. Ahogy klienseim fogalmaznak „megkönnyebbülnek”, és tisztábban látják, hogy merre induljanak tovább.

Sokszor viszont csak úgy lehetünk eredményesek, ha újra és újra találkozunk. Így egy teljes folyamaton együtt megyünk keresztül:

  • értékeljük a történéseket,
  • kipróbálunk más megközelítést
  • megélünk új tapasztalásokat.

Ez hosszú távon nagyon megerősítő. Felbecsülhetetlen hozadéka van annak, ha valaki időről-időre meg tudja fürdetni a lelkét az elfogadásban.

Az első konzultáció végén általában ajánlásokat teszek. Együtt beszéljük meg, hogy dolgozzunk-e közösen tovább, és ezt hány alkalommal, milyen keretek között tegyük.

Egyéni konzultációra jelenleg ONLINE,
valamint Győrben és Mosonmagyaróváron van lehetőség
előzetes egyeztetés alapján.

Olvass még az egyéni konzultációhoz kapcsolódó témában